AWT -putkien paikannus

Kaikki puhdistuselementit (D > 30) voidaan varustaa valmistuksen yhteydessä integroidulla suojakotelolla paikantamislähetintä varten. Suojakotelo kestää 1000 kPa vesipaineen. Perusvalikoima on saatavana lähetinelementteinä varastotoimituksina. Muut elementtityypit ja suuremmat koot valmistetaan lähetinelementeiksi tilauksesta.

AWT -Putkien paikannus - Allwatec Oy, Tervahauta

Paikannus magneettikenttälaitteistolla

Putken paikannus voidaan suorittaa ostettavalla tai vuokrattavalla magneettikenttään perustuvalla paikannusjärjestelmällä (D > 30). Paikannuslähetin voidaan asentaa puhdistuselementtiin tai kiinteästi lasikuituisen rassin päähän käyttökohteesta riippuen. Todella tarkka ja nopea paikannuskeino moneen käyttöön. Paikannuslähettimen teho 1,6 - 8,8 m lähetintyypistä riippuen. 

Toimii myös metalliputkissa, kysy lisää 040 583 1000 ja 044 9720901

Paikannus radiojärjestelmälaitteistolla

Putkien paikannus voidaan suoritetaa myös hankittavalla tai vuokrattavalla Awt-paikannuslaitteistolla, joka käsittää sekä radiolähettimen, että suuntimavastaanottimen. Lähetin asennetaan paikantamista varten elementin suojakoteloon D 43 mm. Putken koko D > 60 mm. Tämän jälkeen voidaan seurata nopeasti ja hyvällä tarkkuudella puhdistuselementin etenemistä putkessa, selvittää elementin sijainti tai kartoittaa putken sijainti. Kysy lisää 040 583 1000.

Paikantaminen toimii muovin lisäksi myös muissa, ei metallissa, radioaaltojen läpäisevissä putkimateriaaleissa, kuten asbestisementti ja betoni.

Ota yhteyttä