AWT-puhdistuselementtejä viemärilaitoksille

Kauttamme saat myös Awt-puhdistuselementtejä viemärilaitoksille. Puhdistuselementtejä käytetään paineviemäreiden tehokkaaseen puhdistukseen ja viemärikaasujen poistoon varastovalmiina peruselementteinä kokoluokissa D 30 - 400, suuremmat tilaustuotteet. Lisäksi valmistetaan erityiselementtejä kaikissa kokoluokissa.

Viemärilaitoksillekin tarkoitetut putkenpuhdistuselementit on valmistettu juomavesikelpoisesta muovista ja pinnoitettu liukenemattomalla PU-massalla. Paineviemäreiden puhdistukseen voidaan käyttää myös vesilaitoskäyttöön tarkoitettuja vastaavia puhdistuselementtejä, jotka ovat menettäneet hygieenisyytensä vaikkapa työmaalla tapahtuneen maahan putoamisen seurauksena.

Perusvalikoima pudistuselementit kuuluvat joko:

  1. Kimmoisuusluokkaan pehmeä (P), jotka supistuvat puoleen läpimitastaan, tarkoittaen siten hyvää läpäisykykyä mahdollisista ahtaumakohdista, kuten laitosputkistot, syöttöyhteet, muut putkikoon muutokset tai putkiston vauriokohdat.
  2. Kimmoisuusluokkaan puolikova, karkea (PK), joilla supistuma on kolmasosan luokkaa ja soveltuu hyvin pitkien ja likaisten paineviemäreiden puhdistukseen.