Ajankohtaista

Haluamme tarjota asiakkaillemme aina parasta palvelua, joten pidämme sinut ajan tasalla alan uusista tapahtumista. Tutustu ajankohtaisiin uutisiin täällä ja ota yhteyttä!

Uutta paikantamiseen

10.1.2016

Paikannus magneettikenttälaitteistolla

Putken paikannus voidaan suorittaa ostettavalla tai vuokrattavalla magneettikenttään perustuvalla paikannusjärjestelmällä (D > 20). Paikannuslähetin voidaan asentaa puhdistuselementtiin tai kiinteästi lasikuituisen rassin päähän käyttökohteesta riippuen. Todella tarkka ja nopea paikannuskeino moneen käyttötarkoitukseen. Paikannuslähettimen teho 1,6 - 8,8 m lähetintyypistä riippuen.

Uutena tuotteena tulee vuoden 2016 aikana myös metalliputkien läpi toimiva paikannusjärjestelmä.30.6.2013.

 

 

Puhdistuselementeistä

10.1.2016

Awt-puhdistuselementtien tyyppimerkinnät ovat aiemmin perustuneet nimellisiin putkikokoihin. Putkikokojen normimääritelmät kuitenkin vaihtelevat eri materiaaleilla, käytetään sisämittoja tai ulkomittoja. Todelliset sisähalkaisijat vaihtelevat materiaalista ja sen lujuudesta tai ainevahvuuksien muutoksista johtuen, joten samat puhdistuselementit ovat voineet soveltua käytettäväksi useammalle nimelliskoolle, vaikka elementti koko on voitu ilmaista vain yhdellä.

Olemme ottaneet käyttöön puhdistuselementtien todelliseen läpimittaan perustuvat tyyppimerkinnät.

Esimerkiksi elementin AWT-PE 105 P halkaisija on 105 mm.

 

Ota yhteyttä

ALLWATEC
Tervahauta 5
13430 HÄMEENLINNA